CD Project RED присъстваха на Е3, където направиха знаменито участие, представяйки и ново видео към своята следваща игра Cyberpunk 2077, заедно с Киану Рийвс, който ще има съвсем не незначителна роля в играта. Студиото представи и геймплей демо пред журналисти, които останаха впечатлени от него, но което за жалост едва ли ще видим скоро в Интернет.

Тези дни представител на CD Project беше гост на PC Gamer, пред които сподели интересна подробност за Cyberpunk: ще може да изиграете играта от край до край без да убивате никого.

„Към настоящия момент, всяко оръжие и всяка кибернетична добавка има несмъртоносна опция. Бих казал всичко. Има изключение обаче – това са оръжията, които са по дефиниция смъртоносни“, обяснява Павел Саско, водещ дизайнер на куестовете. „Така че, ако да речем гръмнете някой в главата с базука, вие му отнасяте главата. Това е нещо, което ще доведе до смърт. Но всичко останало по същество има несмъртоносна опция. Почти всяко оръжие, всяко кибер подобрение. Ще може да го изполвате по несмъртоносен начин. Ще може да ги поваляте, да ги задушавате, да ги приспивате и т.н. Винаги ще има начин да не ги убивате, да пощадите живота им. Както ще е например и със Саскуотч, големия бос“.

Играта излиза за конзоли и PC на 16.04.2020.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари