The Outer Worlds се очаква с огромен интерес от геймърите по света. Причината за това не се крие само в това, че играта идва от създателите на оригиналния Fallout, но и в това, което направиха Bethesda с емблематичната поредица в последно време и по-конкретно, разбира се, „76“. И разбира се, заради всичко, което знаем и видяхме от The Outer Worlds. Тези дни научихме, че играта ще предложи нормална продължителност от близо 40 часа, което си е съвсем задоволително. Заедно с това, от същото интервю с Ленърд Боярски и Тим Кейн разбрахме и друго важно нещо.

Изглежда, че ще може да изиграете The Outer Worlds от край до край без да убиете и един противник! И все пак, отбелязват Боярски и Кейн, вероятността това да се случи не е голяма, но теоретично – напълно възможно. „Надяваме се“, гласи краткия отговор на двамата. Боярски отбелязва своята несигурност, вмъквайки, че това, което е сигурно е, че ще има играещи, които ще стигнат до края, трепейки всичко наред. Това, както посочват от PlayStation Lifestyle е, че играта ще може да се нареди до други известни игри, като Metal Gear Solid, някои Deus Ex игри и сериите Dishonored.

Сред другите подробности, които разкриват Боярски и Кейн са това, че със сигурност няма да присъстват микротранзакции. Що се отнася до извънземни, то ще има такива, но не като интелигентна раса. Освен това, само две от планетите от Млечния път ще могат да се изследват свободно. За сметка на това, ще може да изследвате планети-джуджета, луни и звездни станции.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Shteryan Dimitrov Nikolaev Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Shteryan Dimitrov Nikolaev
Shteryan Dimitrov Nikolaev

Това нов Fallout ли е 78 ? 🙂 Защото знам за провала Fallout 76 😀