От това, което знаем за Night City, главната атракция в Cyberpunk 2077 и основно място на действието в играта, ще е огромен, пълен с разнообразни персонажи и неща за вършене. Освен това обаче, той ще може да бъде обходен изцяло още от началото. Това беше наскоро потвърдено от CD Projekt RED в интервю за Wccftech.

„Не, не поставяме тази заключена, невидима стена, през която да не минавате, понеже сме сложили съобщение на екрана: „Връщай се!“. Няма логика, нали? Няма да има нищо подобно“, заявява Алвин Лиу от студиото. „Все пак това е ролева игра и това се крие в сърцето на RPG игрите – искаш да напредваш. Но подобно и на The Witcher 3, винаги можеше просто да избягате в Новград, просто да пропуснете куеста с барона, можеше да отидете даже и в Скелиге, ако имате тези пари. Тази свобода в откритите светове е чудесна и мисля, че Cyberpunk 2077 ще предложи доста сходни неща в това отношение“, обяснява Лиу.

В друго интервю, дадено наскоро от представител на CD Projekt става ясно, че в играта ще има различни религии. И макар и хората от полското студио да признават, че това може и да не допадне на някой, то те не мислят да бягат от рискове със следващата си голяма игра.

„Не бягаме от никоя тема, дори и тя да накърнява чувствителността на някои хора. Ние не сме тук, за да казваме кое е грешно и кое правилно“, обяснява въпросният разработчик, цитиран в Neogaf.

Cyberpunk 2077 излиза през април следващата година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари