В края на миналата седмица дойде приятна новина за чакащите следващата игра от света на „Междузвездни войни“. Макар и в последните години мултиплейърните заглавия на Electronic Arts да следват модела на „живи услуги“, то Star Wars: Squadrons, няма да е такава. Това беше споделено от творческия директор на играта.

Star Wars: Squadrons идва на по-ниска от стандартната за ААА заглавие – $40 – и няма да има микротранзакции. В интервю за Game Informer, Йън Фрейзър от Motive Studios, творчески директор на Squadrons, споделя, че те предприемат много традиционен подход при доставката ѝ, в смисъл, че тя ще е напълно завършена при излизането си, а не модерния подход на жива услуга – с базов свят, който бива разширяван и обогатяван с времето.

„Нашето разбиране в случая е много „олдскул“. Опитваме се да кажем, че с тази игра имаме ценовата рамка от $40 и искаме да се почувстваме великодушни към играещите и самата игра да е едно завършено преживяване. Разбирате ли… нещо, като „Дадохте ни $40. Ето ви игра, която ще заобичате, благодарим ви“. Това е. Това не е нещо, което градим около стратегия, включваща жива услуга. Гради се около игра, която е напълно завършена и е страхотна сама по себе си. С това обаче не казвам, че няма да добавяме нищо. Предполагам, че ще го направим, но няма да е в качеството на жива услуга“, разкрива Фрейзър.

GamingBolt, на свой ред напомня, че Squadrons няма да е единствената игра на ЕА в последно време, която не е представена като жива услуга. Такава е и Respawn’s Jedi: Fallen Order. Но Fallen Order е също така и единствено сингъл преживяване, докато Squadrons, макар и да има сингъл кампания, основният акцент в нея ще е мултиплейъра ѝ.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари