15.3 C
София

Amazon представи нови игри, използващи уникалните функции на смартфона Fire Phone

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Amazon се опитва да разграничи своя смартфон Fire от конкуренцията чрез по-активното използване на уникалната особеност на този апарат да следи положението на ekrana спрямо очите на потребителя за реализиране на триизмерен ефект. Новият гейм-отдел на Amazon с име Amazon Game Studios представи два игрови проекта едновременно, специално създадени за Fire Phone.

Първата игра се нарича Saber’s Edge и е смесица от стратегия и аркадна главоблъсканица с пиратска тематика. Вторият проект с име To-Fu Fury е привлекателна аркадна игра с японска стилистика, като главният герой от тази игра преодолява маса препятствия и смело се хвърля в бой даже срещу много по-едри врагове.

И двата проекта изглеждат като обикновени мобилни игри, само че използват динамична перспектива, чрез вградената функционалност на Fire Phone за създаване на псевдо 3D изображение. За съжаление, използването на тази функционалност е доста ограничено и разнообразява съвсем малко игровия процес чрез поглеждане зад ъгъла за скрити предмети и бонуси.

И двете игри се продават в Amazon при цена $2 всяка от тях. Те могат да бъдат закупени и чрез новия смартфон Fire Phone, доставките на който започват тази седмица.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини