8.1 C
София

В Steam се появи химическата главоблъсканица Sokobond

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Sokobond е увлекателен пъзел с минималистичен дизайн, който ще ви разкрие прелестите на химията като наука – това обещават създателите на тази интересна игра, която вече може да бъде закупена от системата за цифрова дистрибуция Steam при намалена цена в размер на €7,99.

На пръв поглед, това е доста странен гейм-проект, а всъщност е много увлекателна игра, която както повечето инди-игри, създадени от независими от големите студия автори, не се появява на големите конференции и мероприятия за представяне на различни гейм-проекти.

Sokobond е конструктор на молекули. Всяко ниво е различна двуизмерна площадка, върху която са разхвърляни атомите на различни химични елементи. Ако не си спомняте структурата на молекулите от уроците в училище, то Sokobond ще ви напомни, какъв е правилният строеж на молекулите, отчитайки валентността на атомите. Всичко започва с придвижването на единичен атом, към който се присъединяват други атоми и по този начин трябва да се образува точно определена молекула. Нивото се счита за преминато, когато получите веществото, зададено от разработчиците. В играта има повече от 100 нива, при които е необходимо изграждането на най-различни молекули.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини