Още с анонса на Assassin’s Creed Odyssey, стана ясно, че Ubisoft имат сериозни планове за поддържане на играта продължително време. Играта предлага внушителен като обем пакет със съдържание и множество предизвикателства, безплатни допълнения и платени такива, които са включени в сезонния пропуск на играта.

Тази седмица стана ясно (чрез съобщение на Ubisoft в Twitter), че този пакет със съдържание ще бъде допълнен от характеристика, която много членове на общността на Odyssey пожелаха да видят – New Game Plus режим. Повече за този нов режим ще разберем следващата седмица в специална публикация, която ще е посветена специално на това. Вероятно обаче New Game Plus ще изглежда стандартно – възможност да изиграете отново от начало до край играта, само че с всички онези придобивки, които сте натрупали в първото изиграване – оръжия, умения, брони, скинове, ниво. Припомняме, че предишният Assassins’ Creed, Origins, получи също New Game Plus режим, така че новината, че и Odyssey получава такъв, не би трябвало да ни учудва.

Както знаете, Ubisoft издава обещаните ремастерирани версии на Assassin’s Creed III и Liberation, които са включени в споменатия сезонен пропуск. Те могат да бъдат закупени и отделно. По-рано тази седмица, студиото представи и видео, с което се сравняват оригинала и ремастерираната версия на Assassin’s Creed III Remastered, а заедно с това бяха публикувани и PC изискванията за играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари