12.8 C
София

Assassin’s Creed Syndicate и с телевизионен трейлър за Европа

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Следващата серия от приключенията на Assassin’s Creed получи своя първи телевизонен видеоклип за Европа, и е нужно да кажем, че той е изпълнен перфектно, давайки ви добра представа за това, което очаква враговете ви в играта.

В него може да видите един от Рицарите, който сънува, че е преследван от гора от остриета по улиците на викториански Лондон. Помислил си, че е избягал, той се спира само да намери своя край от покривите и стените на околните сгради. Сън? Но пророчески, оказва се по-късно, когато вижда вестникарчето, което използва, за да спре атаката на остриетата, да се появява пред впряга му в засада на него и придружителя му. В края на видеото виждаме и близнаците да се спускат от покрива на съседна сграда.

Днес пък ви разказахме нещо повече за филма по сериите. В материала от днес, от Ubisoft увериха, че филмът по Assassin’s Creed, по който се работи, няма да има съдбата на другите филмови адаптации по игри, много, от които се забравят бързо от всички. Филмът ще е с бюджет между 150 и 200 милиона, а амбициите на създателите му са такива, че искат да е хит подобен на Batman Begins и Blade Runner. Е, как ще стане последното и дали въобще е възможно, ще разберем, когато и се появи филма – през следващата година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини