Battlefield V няма да получи сингъл съдържание след The Last Tiger

0
150

Разберете и повече за Not a Hero.

В последната седмица DICE и EA посветиха не един и два материала на War Stories, сингъл пакета със съдържание за новата игра. Той ще включва пролог и четири отделни истории. Видяхме вече ново видео. Разбрахме също така, че героите в „историите“ ще говорят не на английски, а на своите собствени езици. Освен това знаем, че заедно с играта ще излязат три от историите. Последната – The Last Tiger – ще излезе след дебюта на играта. А след това? Оказва се, че след това няма да има ново сингъл съдържание. Това се разбира от написаното от глобал къмюнити мениджъра в DICE Дан Митре.

„След като The Last Tiger излезе през декември, нямаме планове за добавянето на ново съдържание към War Stories през Tides of War“, написа Митре в Reddit.

Както знаете, с Battlefield V, DICE променя модела на издаване на допълнително съдържание за игрите си. Студиото се ориентира по-скоро към модела „игра като услуга“ и вместо DLC пакети, ще бъде издавано ново съдържание, под формата на карти, возила, различни събития и предизвикателства напълно безплатно. Тази нова система носи името Tides of War. Философията изразена тук от DICE е, че войната се развива, много неща се променят и развиват с нея – технологията, събитията, фронтовете. Така и ще търпи развитие света на играта.

Що се отнася до Last Tiger, то това ще е вече споменатата „германска история“ – съдържание, което ще ви срещне с танков екипаж, който е част от германската армия. Наскоро директорът на играта Дениъл Бърлин разказа повече за Last Tiger.

„С Battlefield 1 ние получихме множество запитвания да покажем войната от немска перспектива, така че това беше нещо, върху което мислехме от известно време. Всички действия имат своите последствия, дори и на война. Така че това е една тема, която не спира през цялата история. И не желая да разкривам нещо предварително, но се надявам, че тази „мантра“ ще ви помогне да разберете повече за това, че Last Tiger не е история за герои. Това е наистина историята на този танков екипаж, който влиза във войната с тази огромна машина и те всъщност започват да се питат защо се бият“, пояснява Бърлин.

Battlefield V излиза на 20-ти следващия месец за конзоли и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за