Beyond Skyrim – Bruma въвежда изцяло нова локация в The Elder Scrolls V: Skyrim

0
28

Светът на The Elder Scrolls V: Skyrim стана още по-огромен с излизането на Beyond Skyrim – Bruma, който е по-голям и по-гъсто заселен, даже и от Dragonborn, експанжъна, предава Gammepressure.

С Beyond Skyrim – Bruma играчите ще могат още веднъж да посетят Брума, най-северната страна в Сиродиил, 200 години след събитията, разказани в TESIV: Oblivion. Освен самият град, населен с повече от 70 жители, идващи със собствени уникални истории, диалози и дейности, модификацията представя цялата страна Брума, изпълнена с тъмници, интересни места и тайни, както и с изцяло нови куестове и сюжетни линии.

За да играете Beyond Skyrim – Bruma ще е нужно да притежавате оригиналния Skyrim с трите му експанжъна или Legendary изданието. Освен това ще ви е нужен и пач към паметта, за което може да разберете повече на страницата на Nexus. Веднъж инсталирали мода, вие можете свободно да обхождате региона с вашия вече съществуващ герой – просто прекосявате границата между двете страни.

Екипът зад Beyond Skyrim заяви своите амбиции да представи и други райони от Тамриел в детайли – High Rock, Cyrodiil, Hammerfell и Morrowind.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари