Blizzard пускат Auction House през браузър и iPhone

0
31

Преди няколко месеца от Blizzard Entertainment обявиха, че работят по метод, чрез който играчите на World of Warcraft да могат да гледат и слагат аукционите си директно през iPhone или браузъра си. Още тогава от фирмата обявиха, че ще има премиум допълнение и в момента протичат последните бета тестове, преди услугата да бъде достъпна по целият свят.

За да видите аукционите си, няма нужда да плащате нищо. Просто влезте в Armory профила си и оттам ще можете да наглеждате целият Auction House, включително неутралния гоблински. В общи линии в безплатната услуга можете само да наблюдавате търговията, златото и предметите си, както и да разглеждате самия пазар.

В платената услуга е добавено всичко останало, с което играчите са свикнали от самата игра, плюс допълнението да избират на кой аукцион да сложат стоките си – този на фракцията си или на неутралния. В това се включва и събиране на златото от сполучливите продажби и пълна свобода над инвентара ви.

Услугата за момента струва $2.99 на месец, а за европейската цена все още няма данни. По всяка вероятност тя ще е директно копие на американската цена, но в Евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари