Хората, които са в изолация, разчитат много на услугите за стрийминг и видео игрите, за да се забавляват. Очаквано, една от най-популярните игри в момента е World of Warcraft.

Компанията разработчик реши да направи подарък на играчите си, за да ги стимулира да стоят вкъщи и да играят. До късно през април месец играчите ще могат да придобиват повече точки опит с героите си, предават от SlashGear.

В кратък анонс вчера, Blizzard обяви:

От 20 март до 20 април, всички играчи на World of Warcraft: Battle for Azeroth ще получат “Winds of Wisdom” бонус, който увеличава натрупания опит със 100%. Бонусът също ще важи за Legion играчите, както и тези, които тестват играта чрез Starter Edition.

Инициативата съвпада с периода на карантина за много страни по света. Разработчиците се надяват, че така ще допринесат за спазването на ограниченията, които ще са най-малко до края на април.

В цял свят се призовава да не излизаме без добра причина – да отидем на работа, до аптеката или да си купим храна. Въпреки това, много хора не спазват тази препоръка.

Много други компании също прилагат подобен подход за клиентите си. Disney например пусна дигитална версия на The Rise of Skywalker. Paramount планира да направи същото за филма Sonic the Hedgehog.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари