Blizzard ще издаде Overwatch и за конзоли

0
8

Отборният онлайн шутър Overwatch няма да запаси своята РС ексклузивност, призна Blizzard. Компанията подготвя версия на играта за двете водещи конзоли, която дори трябва да се появи съвсем скоро.

С това Blizz потвърди появилите се вчера спекулации, че Overwatch ще има порт за PS4 и XBOХ One, след като един уебсайт дори започна да приема предварителни поръчки за въпросните тогава все още необявени версии.

Сега обаче на страницата Battle.net се появи раздел за Overwatch, който показва двете конзолни версии заедно с досегашната РС версия. Изданието на физически носител за PS4 и XBOX One очевидно ще носи името Origins Edition, вероятно за да се отличава от дигиталната версия.

Засега конзолната версия на Overwatch е без точна дата на излизане, но описанието на страницата говори за „очаквана премиерна дата“ преди 21 юни 2016 г. Бонусите при предварителни поръчки включват различни скинове, но самата опция за приордъри все още не е активна.

Вероятно повече подробности ще научим по време на тазгодишното издание на BlizzCon, като събитието стартира днес и ще продължи целия уикенд.

.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за