Изминаха цели осем години, откакто атрактивният шутър Bulletstorm се появи за първите си платформи и сега ще го направи на още една.

Обявена по време на представянето на Gearbox на PAX East, Bulletstorm: Duke of Switch Edition прави точно това, което гласи заглавието – внася доза агресивност на възпитаната конзола на Nintendo.

Специалната поява на Duke Nukem в играта стана най-напред в преработената версия на Bulletstorm от 2017 г. Duke of Switch Edition на практика е порт на същата версия, наречена Bulletstorm: Full Clip Edition. Този път обаче в играта се включва и скандалния любител на дъвките и жените, от когото треперят всички извънземни. Е, все още може да играете и като титуляра Грейсън Хинт, но при наличието на Дюк кой би искал?

Bulletstorm първоначално излезе за PlayStation 3 и Xbox 360 още през 2011 г., а по-късно бе портната за PS4 и Xbox One. Цялата идея на играта е построена около skillshots или майсторски убийства, които на свой ред ви носят skillpoints. Aко убиете противник като просто го обстрелвате, получавате нищо и никакви 10 точки. Точен хедшот, който е черешката на „реалистичните” шутъри, ви дава 25, също крайно малко. Но ако използвате електрическия си камшик, за да запратите врага в бодлите на гигантски кактус? Или хвърлите по него газова бутилка, която да взривите във въздуха с точен изстрел? Ами ако заменим безобидния кактус с истинско месоядно растение? Мисля, че вече схванахте идеята.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за