Call of Duty: Modern Warfare ще ви възнагради с плячка ако гледате поточни предавания в Twitch

0
104

Infinity Ward обяви нова Twitch инициатива вчера следобед. В периода 29 април – 6 май играчите, които следят поточни предавания на Call of Duty: Modern Warfare и Warzone в платформата могат да си спечелят ексклузивна плячка за съответните игри. Наградите са три на брой, като всяка от тях съответства на 1 час гледано време на предавания, които отразяват Call of Duty.

В Twitch има определени канали, които са маркирани с “drop eligible.” Свързвайки вашите Call of Duty и Twitch акаунти, вие можете да следите поточните предавания и да изчислите гледаното време, за да предвидите с колко от плячката ще се сдобиете. Няма значение дали гледате геймплей на Modern Warfare или Warzone. Някои от водещите канали към които можете да се насочите включват Dr. Disrespect и Nadeshot.

За всеки изгледан час вие ще спечелите “Swing Into Action” карта; за два ще се сдобиете с емблема “Skull Trooper”, а за три часа – часовник “Crimson Standard” за вашия герой. 

На първо място е нужно да имате Twitch и Call of Duty акаунти. За да ги свържете е нужно да посетите страницата на Call of Duty, като Infinity Ward напомня, че ако преди време сте ги свързали, то е хубаво да го направите наново. Веднага щом приключите с процедурата, единственото, което остава е да гледате “drop eligible” поточни предавания. Infinity Ward също добавя, че можете да гледате няколко предавания без да се налага да рестартирате вашия часовник.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари