Cyberpunk 2077 ще е най-голямата игра, която CD Projekt RED са пускали на пазара. Това ще е нещо наистина специално, както за феновете на ролевите игри, така и за почитателите на киберпънк световете. Играта ще излезе през следващата година за PC и конзоли и със сигурност е едно от най-чаканите видеоигрови заглавия през 2020. Тази седмица дойде новина, която ще зарадва мнозина, а може би и ще разочарова малко някои. В интервю с полското издание Bankier, изпълнителният директор на CD Projekt Адам Кичински споделя, че студиото подготвя не една, а цели три игри от света на Cyberpunk 2077. „Разочароващо“, може да прозвучи на някои, особено на тези, които са очаквали в скоро време нов „Вещер“. Все пак едва ли студиото ще може да си позволи да работи по повече от един голям проект в следващите няколко години – студиото работи по Cyberpunk все пак доста време.

Що се отнася до това, което споделя Кичински за медията, то той разкрива, че става въпрос за настоящата игра, един по-малък проект, с който са се заели 40 разработчика, разположени в офисите на студиото във Вроцлав, трета игра, която ще се явява следващото голямо заглавие на студиото. Вицепрезидентът на CD Projekt Пиотр Ниелубовиц, който също присъства на интервюто, я определя, като „наистина голям и иновативен проект“.

А за феновете на „Вещера“ май все пак има малка надежда. Защо? Хората от студиото обясняват, че от настоящите пет екипа на CD Projekt, три са заети с игри от света на Cyberpunk, един с GWENT, а последният – с все още неанонсирано заглавие.

Cyberpunk 2077 излиза на 16.04.2020 за платформите на PS4, Xbox One и PC.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари