Веднага след излизането на Cyberpunk 2077 през септември, CD Projekt RED ще започне работа по следващия „Вещер“. Това беше разкрито лично от президента на полското студио Адам Кичински в интервю за полския Eurogamer.

В интерес на истината, „нов The Witcher“ не е точно казано, тъй като, както беше споделено от студиото ще е без Вещера, Гералт от Ривия.

„Първите три игри The Witcher бяха по дефиниция трилогия, така че ние просто не можем да озаглавим следващата игра The Witcher 4“, сподели пред Banker.pl през 2018 отново Кичински. „Това обаче, разбира се не означава, че оставим този свят, създаден от нас преди години. The Witcher е едно от двете заглавия на основата, на които ние градим своите бъдещи дейности“.

В сегашното си интервю той разкрива и повече около това. Още след излизането на Cyberpunk 2077 през есента, един голям екип от CDPR ще бъде отделен за създаването на мултиплейърния компонент. Друг ще съсредоточи вниманието си над допълнителното съдържания за играта, а трети екип започва работа по това, което към момента ще наричаме The Witcher 4. Той напомня, че историята на Гералт вече е приключена.

Кой ще е в центъра на играта и други важни подробности около The Witcher 4, Кичински не разкрива. Това, което е съвсем ясно от казаното от него вече няколко пъти е, че CDPR не възнамеряват да се разпокъсват в други посоки и футуристичния свят на следващата игра и средновековните сражения ще са единствените им занимания в следващите години.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари