Уникални по множество различни начини ще са кварталите в града, уверяват авторите на играта.

CD Project RED все по-често започнаха да ни разкриват тайните на своя следващ голям проект, Cyberpunk 2077. Дали това означава, че наближаваме дебюта на заглавието, предстои да видим. Независимо от това и тази седмица научаваме нови неща около играта.

Информацията идва от GamingBolt и левъл дизайнера Майлс Тост. Той говори за разнообразието на Нощния град, огромното пространство, което ще е място на действието в Cyberpunk 2077. Тост уверява, че няма да сме разочаровани от срещата си с огромния метрополис. Не само визуално, различните квартали и зони на града ще се отличават значително един от друг, но и като атмосфера и дух ще предлагат разнообразие.

„Шестте района на Night City са изградени с мисълта да са уникални по множество начини – архитектурата им, културата, атмосферата, хората, които живеят там и проблемите, пред които се изправят. Искаме да се уверим също така че те и се съчетават по един плавен начин в една реалистична и солидна градска среда“, споделя Тост.

„Не всички части на града са покрити от сенките, хвърляни от небостъргачите. Вземете например Пасифика, който е трябвало да е основното курортно място на града. Когато финансирането за изграждането му спира, с него умира и тази мечта, оставяйки много от започнатите сгради недовършени и днес, превзети от бандите и техните скривалища. Всеки един район има своя собствена история, която ще може да откриете. За нас е наистина важно да предложим едно такова разнообразие, докато в същото време ви запазваме твърдо стъпили в лоното на този свят“, обобщава той.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари