Представител на полското студио CD Projekt RED потвърди нещо, което вече предполагаха мнозина – причината, поради която Cyberpunk 2077 няма мултиплейърен режим.

Cyberpunk 2077 трябваше да е различна от предишната работа на студиото и след премиерата му да има мултиплейърен режим. Това обаче така и не се случва, а причината за това се явява ужасното състояние, в което излезе играта. Разкритието беше направено от един от старши дизайнерите в студиото настоящ наратив директор на следващия The Witcher Филип Уебър. Той споделя в разговор с Робърт Пърчиз от Eurogamer, че състоянието на Cyberpunk 2077 е накарало ръководството на студиото да прехвърли много от хората, които се предполага, че е трябвало да създадат мултиплейъра на играта, към поправяне на грешките в играта.

„Приоритет тук беше главното преживяване да бъде приведено в едно наистина добро състояние за хората и всъщност промяната в приоритетите означаваше, че други развойни проекти трябваше да се прекратят. Със Cyberpunk искахме да направим много неща наведнъж, имахме нужда да се фокусираме и да си кажем: „Добре, каква е важната част? Добре, нека направим тази част наистина добра“, обяснява Уебър.

Още преди появата на Cyberpunk 2077 се знаеше, че мултиплейърът трябва да е мрежовия компонент в играта, но впоследствие беше заявено, че той ще се издаде, като отделна игра. В средата на миналата година и тези планове бяха изоставени официално, а през ноември миналата година CDPR обеща да интегрира онлайн компоненти на един бъдещ етап, както в Cyberpunk, така и в The Witcher.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари