CDPR: Перспективата на камерата беше правилното решение за Cyberpunk 2077

0
802

CD Projekt RED вече разкриха това, че перспективата на камерата в Cyberpunk 2077 ще е от първо лице по отношение на геймплея. Вие ще може обаче да виждате своя герой в някои моменти, като да речем когато влизате в инвентарната секция, в някои от кътсцените и когато се изправяте пред огледала или витрини. Това обаче изглежда не се харесва на някои геймпъри. Именно това е и причината да VideoGamesChronicle да се обърнат към левъл дизайнера на играта Макс Пиърс за разяснение. Той е убеден, че когато започнат да я играят, недоволните ще разберат този избор.

„Надявам се, че хората ще разберат, е това е обмислен и логичен избор . Не сме го решили просто ей-така: вложена е много мисъл тук“, обяснява той. „В демото от миналата година вие получихте поглед над интерактивната диалогова система, когато някой насочва пистолет в лицето на героя ви. Не смятам, че би имало същия ефект при поглед от трето лице“.

„В моменти като този вие може да почувствате, че това е вашата история и вашия герой. Има много хора, които имат твърда позиция и са силно емоционални по този въпрос, но ние смятаме, че това е правилния избор за тази игра. Надявам се, че когато хората получат шанса да я почувстват, ще разберат защо сме избрали именно това“, заключава Пиърс.

Играта излиза на 16.04.2020.

По-горе може да видите геймплей видеодневник от Cyberpunk 2077 и идва от отминалото гейм експо Tokyo Game Show.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари