Cities: Skylines и други игри на Paradox влизат в класната стая

0
238

Създателите на образователната версия на Minecraft, MinecraftEdu, и Paradox Interactive обявиха съвместна инициатива, която ще внесе игрите на студиото в класната стая.

TeacherGaming анонсира старта на ново сътрудничество с майсторите на исторически гранд стратегии Paradox Interactive за разработването на специални образователни версии на някои от игрите на шведското студио.

Първата игра от това ново сътрудничество е Cities: Skylines. Компанията издаде тази седмица и специална версия на играта със специални обучителни сценарии, които разглеждат теми като устойчивото градско планиране, активното гражданско поведение и Индекса за човешко развитие. Очаква се по-нататък да бъдат включени и други заглавия от емблематичните игри на Paradox.

„Преобразуването на нашите игри в инструменти за учителите, които правят ученето забавление и интерактивна дейност е нещо, което е скъпо на нашите сърца в Paradox Interactive. Избираме TeacherGaming за преструктуриране на нашите игри за класната стая, защото това е изцяло ново поле за нас и те притежават нужната експертиза и опит, за да го направят правилно“, споделя при анонса за сътрудничеството вицепрезидентът за бизнес развитието в Paradox Шамс Джорхани.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари