Колко пъти сте играли уникална игра и сте се чудели какво би било, ако към нея е адаптиран цял филм? Студио Rusty Lake няма да ви остави да си задавате излишни въпроси – те са готови и с двете. Изграденият от тях фиктивен свят, носещ същото име, беше набрал голяма популярност сред почитателите на детективските мистерии със свръхестествен привкус. Много скоро разработчикът/продуцент ще издаде комплект от филм и игра Cube Escape, които ще бъдат безплатни (за допълнително съдържание на играта се доплаща).

Настройката леко наподобява сюжета на „Убийствен пъзел“. „Когато известният детектив Дейл Вандемеер се събужда в зловеща стая без спомен от миналото, той скоро разбира, че е част от странна игра, ръководена от стар противник. Дейл трябва да решава все по-трудни пъзели, за да избяга и да си възвърне спомените“.

Разбира се, нищо не пречи да пропуснете филма и да изиграете само играта или обратното. Преживяването на двете обаче ще ви помогне да „откриете скрити символи, да отключите различни развръзки в Cube Escape: Paradox и преди всичко да видите една и съща стая по различен начин“. В YouTube са публикувани трейлъри и за двете издания.

Cube Escape: Paradox ще бъде достъпна в Steam клиента и Itch.io на 20-ти септември за Windows и Mac OS X персонални компютри. Заедно с играта ще бъде издаден и филма Paradox.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари