CD Projekt RED нееднократно подчертават как страничните мисии в Cyberpunk 2077 ще са нещо, което не сме виждали в други игри досега. Дали ще е така, предстои да видим.

Ноемврийският брой на EDGE е посветен на Cyberpunk 2077, най-новата игра на поляците от CD Project. Страничните куестове са една от многото теми, които се засягат в медията и за пореден път от студиото хвалят именно този елемент от предстоящия им проект.

„Искаме да се уверим, че те са по стандарта на главния куест. Че няма нищо, което да се чувства като филтър – просто нещо, което правиш, докато чакаш следващия куест или да набереш повече пари, за да купиш следващото нещо. Ние всъщност не желаем да постъпваме по този начин. Искаме всеки куест да дава чувството, че това е завършена история сама за себе си“, обясняват авторите на играта.

Изглежда така сякаш Cyberpunk ще е доста голяма игра, в която ще може да се потопите за часове и дни наред.

По-рано от CD Project говориха и за изборите, които ще правим. Последствията може да са много, да имат последствия в настоящата история или в някоя от следващите мисии. А те може и да дойдат часове игра по-късно. Самите резултати от решенията ни ще са нюансирани и това, което считаме, че е правилно решение, може да се окаже не такова.

„Работата е там, че искаме да ви разкажем реалистична история. Така че ние никога няма да ви заявим дали някой от изборите ви е добър или лош. Трябва да мислите, че това, което правите е правилно. Понякога, подобно на истинския живот, това ще бъде нещо добро и от избора ви ще произтекат положителни последствия. Но понякога нещата може да се развият по съвсем различен начин“, сподели по-рано този месец старши куест дизайнерът на играта Филип Вебер, за полския YouTube канал arhn2eu.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!