Darksiders II излиза за Switch в края на септември

0
48

THQ Nordic анонсира датата, на която Darksiders II ще се появи за платформата на Nintendo Switch. Това ще се случи на 26-ти следващия месец, а специалното издание на играта за Switch носи името Darksiders II: Deathinitive Edition.

Играта направи своята премиера преди седем години за Xbox 360, PS3, Wii и PC, а през 2015 се появи, именно като Darksiders II: Deathinitive Edition за PS4, Xbox One и Windows, като включва всички допълнителни пакети със съдържание, издадени за играта. Оригиналната игра – първият Darksiders – вече излезе за Switch през април. Не е ясно обаче кога ще се появи и третата игра от поредицата за конзолата на Nintendo.

В Darksiders II влизате в ролята на най-страховития от четиримата конници на Апокалипсиса, Смърт. Действието се развива по време на заточението на Война, който бива обвинен за престъпление, което Смърт смята, че той не е извършил.

„Пробуден от края на дните, Смърт, най-страшният от легендарните четири конника, се отправя на мисия да възстанови човечеството и да изчисти името на брат си. С течение на времето, Конникът разбира, че има далеч по-страшни неща от земния апокалипсис и че древно зло може да застрашава самото Съзидание“, гласи част от анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за