Ех, фен на Resident Evil да си тези дни. Само в рамката на година и малко, почитателите на култовата поредица получават не една, а цели три игри от света на хорър класиката. Говоря, разбира се за преработените версии на RE2 и RE3, както и за Daymare: 1998. След изключително успешния дебют на последната игра в Steam, Daymare: 1998 ще направи своята премиера и за конзоли. Invader Studios съобщиха официално, че играта ще се появи за PlayStation 4 и Xbox One.

„Заразата се разпространява! Daymare: 1998 ще завладее PS4 и Xbox One на 28-ми април 2020“, гласи анонса на конзолните версии на играта, в който бива допълнено, че освен дигитални копия, в Европа и Северна и Южна Америка ще се предлага и физическо копие на Daymare: 1998.

 

Daymare: 1998 представлява отдаване на почит към класическите образи на хорър жанра от края на миналия век. Играта възниква като идея за фен-римейк на Resident Evil 2, далеч преди Capcom да направят своя анонс за ремастерираната версия на RE2. Именно и това кара създателите на Daymare да променят името на играта си. След неуспешна Kickstarter кампания, проектът е качен в Steam Greenlight, където Invader получиха нужната увереност да продължат работата си. Играта се издава от Destructive Creations, симпатягите зад провокативната Hatred.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари