DC Universe получава своя първи дебют на конзоли, започвайки от Xbox One

0
101

След половин година услугата DC Universe най-накрая има шанса да е достъпна и на геймърски конзоли. Стрийминг платформата първо ще излезе за Xbox One и евентуално на PlayStation 4. Според феновете времето е идеално след като първия сезон на Doom Patrol е на прага на своя финал, а Swamp Thing излиза през май.

Новините сподели вицепрезидентът на DC Digital Services:

„Откакто пуснахме DC Universe миналата есен, имахме мисията да се разширим към други конзоли. Феновете искаха достъп до техния DC абонамент на Xbox One конзолите им и се вълнуваме да им го предоставим още следващата седмица.“

DC Universe ви предлага много съдържание от света на DC Comics. Можете да гледате Titans, Young Justice: Outsiders, както и сериалите ексклузивно от DC – Krypton и Wonder Woman. Феновете обаче очакват дебюта на хоръра The Swamp Thing следващия месец. DC Universe за момента е достъпна само в САЩ срещу 7.99 долара месечно, но се очаква да се разпростре и из други страни. Все пак услугата трябва да се конкурира успешно с тази на гиганта Disney, която също излиза скоро. И освен набора си от Marvel заглавия, тази компания ще разтърси феновете с почти цялата си история филми през годините. DC Entertainment трябва да даде всички усилия от себе си, за да се изправи срещу Disney.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за