8.1 C
София

DeathSpank се завръща за нови подвизи

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Рон Гилберт и студиото Hothead анонсираха продължение на пародийната ролева игра DeathSpank, чиито първи две части излязоха през миналата година. Оригиналът предложи страхотен хумор и въпреки, че не беше разбран от мнозина, успя да събере нелоши отзиви както от играчите, така и от специализираната преса.

Новата част носи названието DeathSpank: Baconing и ще предложи нова сюжетна кампания, състояща се от 100 куеста, арсеналът ще бъде запълнен от над 80 единици, а също така ще се появи нови локации като „Забранената зона”. „Гората на бъдещето”, „Мазното езеро” и др. Недоволните от нивото на предизвикателност в първата част вече ще могат да изберат от допълнителното ниво на трудност.

Пред могъщите нозе на главния герой ще се появят нови врагове: например, бос на име Менорк, а също и загадъчен приятел, наречен Боб. Той е леко чалнат в главата и обладава странния навик да изстрелва смъртоносни лъчи от очите си. Присъстват различни видове оживели трупове, както и живи хора. Бойната система е значително преработена: вече ще можете да атакувате с щита, да отразявате изстрели, връщайки ги обратно към враговете, да осъществявате специални атаки и много повече.

Играта може да се закупи още през това лято от дигиталните услуги PSN и Xbox Live. Доброто старо РС все още не е в списъка с обявените платформи – надяваме се, че това е само временно.

  • ТАГОВЕ
  • RPG
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини