Deep Silver отрече, че ще издава следващата година игра от света на „Метро“

0
55

Преди два дни ви съобщихме за появила се информация на страницата на „Метро 2035“, че следващата година предстои излизането на нова игра от света на поредицата. Изглежда обаче, това не е вярно, разбираме от информация, публикувана на страницата на Game Watcher.

Издателят на игрите Deep Silver отрече, че ще пусне на пазара ново Metro следващата година. „Deep Silver има амбициозни планове за бъдещето на сериите. Но е нужно да заявим, в интерес на истината, че публикуването на игра по „Метро“ през следващата година просто не влиза в тези планове“, обясняват те. Междувременно графикът на издаване на заглавия от сериите беше редактиран, като стоящата преди дни дата срещу следващата игра, днес е заменена с въпросителен знак.

„Метро“ е една от най-впечатляващите поредици в последните десетина година. Авторът на поредицата Дмитри Глуховски не само публикува книгите, отличаващи се с интересен и динамичен пост-апокалиптичен разказ за приключенията на главния герой Артьом и другите оцелели от ядрения апокалипсис, споходил света и Москва, но и разрешава и насърчава феновете на поредицата да споделят и издават свои собствени разкази и романи по сериите. Освен това през 2010 той дава правата за създаването на видеоигри на Deep Silver – разработвани от 4А Games – които се радват на добра популярност и получиха подобрени Redux версии.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари