Detroit: Become Human ще е най-амбициозната игра на Quantic Dream

1
163

Quantic Dream се завръща на гейм сцената след сравнително успешния си проект Beyond: Two Souls, представяйки ни визията си за бъдещето с Detroit: Become Human, игра, в която човек и андроид се изправят един срещу друг. Заглавието е PS4 ексклузив и се очаква да ни предложи интересна визия и история. Повече за играта и подробности за нея бяха разкрити от Джейсън Стюарт от Sony XDev Europe в интервю за Push Square.

„Това е най-голямата игра, която Quantic са създавали по отношение на разклоненията на изборите. Часовете и дните, които отделиха в заснемане на актьорите за играта, превишават всичко, което са правили досега. По отношение на историята пък, това е най-амбициозната игра, която съм виждал“, обяснява Стюарт. Той споделя, че по отношение на последствията от изборите, които прави играещия, то те засягат, както отделни моменти, така и цялата история, намирайки отражение до самия ѝ край.

Разработвана вече пет години, Detroit: Become Human все още няма дата на излизане и за съжаление Стюарт не иска да издава нищо, но обещава, че когато стане ясно нещо по този въпрос, то ще се разбере.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари