Dragon’s Dogma: Dark Arisen идва за Switch в края на април

0
161

Влезте в машината на времето с това ново предложение от Nintendo и Capcom.

В изненадващ анонс от тази седмица, Capcom обяви, че ще издаде версия за Nintendo Switch на hack-and-slash приключението Dragon’s Dogma.

Играта излезе за пръв път през 2012 за платформите на Xbox 360 и PS3. Тя ще направи своя дебют за Switch на 23-ти април тази година.

Името, под което ще се появи за системата на Nintendo е Dragon’s Dogma: Dark Arisen и както може да се досетите, тя ще включва и издаденото след излизането на заглавието DLC с името Dark Arisen. Играта предлага изключително сериозно по обем съдържание и подобно на оригинала ще може да се биете с всякакви чудовища и зверове, да овладявате специални умения и заклинания, да привличате последователи. Заедно с това може да очаквате значително подобрена графика и пренаписан потребителски интерфейс. Заедно с тях получавате ново съдържание, което включва допълнителна тъмница, допълнителни оръжия и брони. А за да се възползвате от онлайн характеристиките на Dragon’s Dogma: Dark Arisen няма да ви е нужен акаунт в електронния магазин на Nintendo.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари