Тази седмица дойде един дълго чакан анонс – датата на излизане на следващата игра от света на Dying Light. Dying Light 2 Stay Human, както е пълното име на играта, излиза за на седми декември за платформите на настоящето и предишно конзолно поколение, както и за персонални компютри.

Новата игра ще ви представи една далеч по-голяма карта от тази в първата игра, открит свят и свобода на изборите, още по-грозни и могъщи врагове и голямата звезда в Stay Human, Града. Изпълнен с множество вертикални структури, по които да упражнявате своите паркур умения, Града ще предложи съчетание между модерни градски сгради, средновековна архитектура и открити пространства в лицето на земеделски земи, като той се явява последния бастион на това, което е останало от човечеството. Града е жив организъм, който както може да променяте, така променя самия вас. Изпълнен с различни фракции, които се борят за надмощие, Града ще предложи огромни предизвикателства на вас и вашите приятели (ако изберете кооперативния режим), като подобно на първата игра, с настъпването на нощта, враговете стават още по-силни и непобедими и зависи само от вас как ще се справите с тях.

„Светът на Dying Light 2 Stay Human е изпълнен с брутални битки и неочаквани срещи. Вие ще трябва да променяте тактиките си и подхода, за да може да се справите по най-добрия начин с вашите врагове и на помощ ще ви дойдат крафтинг системата, изобретателно направени оръжия и голямо разнообразие от бойни умения. Всяка битка в Града е различна. Не преставайте да се предизвиквате. Вижте как може да се възползвате от вашата среда и потърсете хитри начини за заобикаляне на препятствията“, пишат от Techland.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари