Dynasty Warriors: Strikeforce – трейлър

0
11

Dynasty Warriors: Strikeforce е игра, която ви натоварва с нелекия куест да преборите огромна армия от чудовища и мутанти. За тази цел вие ще бъдете снабдени с мощни оръжия и различни стратегии за действие. Играта е с отворен край, като вие ще имате избор от общо три предвидени алтернативни сценария, които да следвате.

Dynasty Warriors: Strikeforce е дело на дизайнерите и разработчиците от гейм студиото KOEI Omega Force. В създаването на този проект те съчетават характеристиките на RPG игрите и тези на екшъна. Очаква ви динамичен геймплей, изключителна графика със специални ефекти и множество менюта за разяснения в играта. Предлагат ви се както разгърнати самостоятелни кампании, така и оригинален мултиплеър.

Dynasty Warriors: Strikeforce е разработена във версии за конзолите PlayStation 3, Xbox 360, PSP. PSP версията е вече достъпна на световно ниво. Тя дебютира през изминалата 2009 година. Що се касае до версиите за другите две конзоли – PlayStation 3 и Xbox 360, техният дебют тепърва предстои. В Европа те ще се появят на пазара на 19 февруари. Три дена по-рано играта ще излезе в Северна Америка. И трите версии на Dynasty Warriors: Strikeforce вече се продават в азиатските страни. Официални разпространители на играта са Koei.

В Dynasty Warriors: Strikeforce разработчиците и дизайнерите обновяват арсена от оръжия, както и средите. Освен това ви се предлагат над 200 нови куеста и около 40 мисии. Заедно с приятели в онлайн режима вие ще трябва да сформирате своя отбор Strikeforce и да преодолеете заедно офанзивата на общите си врагове. Играта условно е разделена на нива, като всяко от тях завършва с битка срещу главния бос. Различните босове, изискват и различни тактика, за да бъде отстранен от пътя ви.

Вижте сега един от трейлърите към Dynasty Warriors: Strikeforce. В него ще се запознаете по-отблизо със средите и опонентите си.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари