E3 2015: Нов трейлър на The Tomorrow Children

0
19


The Tomorrow Children на Q-Games е една от най-странно изглеждащите игри за PS4, която предстои да излезе тази година.

Анонсирана преди година, The Tomorrow Children представлява онлайн игра, включваща синхронен и асинхронен геймплей, отворен свят, иновативна икономическа система и мрачна пост-апокалиптична тоталитарна история.

Играта ще ви срещне с един свят от 60-те години на миналия век и вече несъществуващия СССР, където учени подготвят таен експеримент, който цели обединяването на съзнанието на всички хора по света. В хода на експеримента обаче нещо се обърква ужасно много и почти всичко живо и неживо изчезва, оставяйки едно празно пространство – The Void – в което малцината оцелели живеят в пост-тоталитарен режим по марксистки закони. Вие ще трябва да се трудите в опит да възстановите предишния свят, като освен това повече работа ще ви донесе различни социални облаги и умения. Минералите, които копаете са нужни за града, за да се бори срещу опасността, родила се вследствие на грешния експеримент. Освен The Void, инцидентът е създал и Izverg – огромен звяр, заплашващ малки пост-апокалиптичен свят.

Играта присъства и на E3 2015, където Sony и Q-Games представиха нов трейлър към нея. The Tomorrow Children ще се появи за PS4 тази есен.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари