fbpx
14.8 C
София

Electronic Arts има четири игри за представяне тази година

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Electronic Arts официално завърши своята фискална година края на миналия месец. При големите бизнес конгломерати времето тече по-различно и трябва да се правят планове. Затова на своя брифинг компанията сподели за всички игри, които очаква да въведе на пазара в следващите 12 месеца. Някои неща ги знаехме, за други разбираме сега.

Компанията увери, че по план остават заглавията Burnout Remastered за Switch, Command & Conquer Remastered игра и поредното годишно попълнение във франчайзите FIFA, Madden, NHL. След това Electronic Arts спомена за свои проекти, които очаква да представи скоро. Това е „една EA Sports игра“, „още едно HD заглавие“, „Четири игри от наши партньори“ и две мобилни игри. Компанията подготвя и своя проект Medal of Honor VR, който разработва съвместно с Oculus. На заден план остават експанжъни към съществуващи заглавия (The Sims 4 е най-често допълваната игра). Вероятно някои от игрите ще бъдат представени до празниците, други ще бъдат анонсирани следващата (астрономическа) година.

Предвид положението, разбира се, няма да е неочаквано Electronic Arts да промени датите на представяне на своите мистериозни видеоигри. Компанията спомена, че поради COVID-19 пандемията седалището и най-важните нейни студия в САЩ са затворени. Възможно е някои недоизяснени заглавия да останат за след март следващата година.

Като цяло обаче перспективите са обещаващи и EA Games има с какво да зарадва феновете си. Всички трескаво чакат дебюта на Crysis Remastered и се питат дали компанията не обмисля да преработи и другите игри в поредицата. Има логика един от технологично най-добрите франчайзи за своето време да бъде адаптиран за най-доброто от настоящата техника. Други геймъри се питат дали пък Mass Effect поредицата няма да бъде по ред за преработка. Какво вие бихте предпочели да видите от Electronic Arts тази година?

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини