Fortnite задмина PUBG по едновременно играещи играчи

0
364

През почивните дни играещите Battle Royale забавлението изпитах сериозни проблеми в свързването със света от играта, за което си има конкретна причина, разбираме от публикация на Epic в блога на компанията. Сървърите не са издържали на 3.4-те милиона геймъри! Невероятен успех за студиото и заглавието, с което изпреварва рекорда за едновременно играещи, който се държеше гордо от PUBG (3.2 млн.). Epic навлизат в сложни технически подробности за причината за сривовете, обещавайки, че са си взели бележка.

„Проблемите, засягащи достъпността е наш приоритет над всичко друго в момента. Искаме всички да знаете, че възприемаме тези проблеми напълно сериозно, разследвайки внимателно всеки появил се проблем, за да идентифицираме главната причина и решим какво е най-доброто ни следващо действие“, написаха от студиото. Що се отнася до поставения рекорд, то с пълно право Epic определят Fortnite, като „най-голямата PC/конзолна игра в света“.

„За нас беше удивително и вдъхновяващо преживяване да видим как Fortnite израства от предишния ни рекорд от 60 000 едновременно играещи до 3.4 млн. само за няколко месеца, правейки я вероятно най-голямата PC/конзолна игра в света! Всичко това беше свършено за едва няколко месеца от малък екип, съставен от ветерани в индустрията“.

Вероятно именно броя на хората провокира Epic наскоро да обяви, че прекратява разработката на Paragon, за да се фокусират над работата по Fortnite. Вероятно и това е част от причините за скорошните сървърни проблеми, заради което и следва обява за привличане на специалист, който да се оправя с това.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари