Fortnite Top Secret или игра на шпионаж

Кратък обзор на Season 2 - Chapter 2

0
390

След редица забавяния най-новото попълнение във Fortnite “Top Secret” бе обявено заедно с трейлър, който можете да видите по-долу:

Kакво ново в Top Secret

Chapter 2 представя няколко ключови елемента, базирани на две нови оперативни фракции – Ghost и Shadow, които превземат острова. Пристигането им съвпада с набор от нови места, които могат да бъдат открити на различни места по картата, включително и скривалища.

Част от новостите ще включват проникване на вражески бази, изпращане на охранители и влизане в битка със зли ръководители. Всяко от тези предизвикателства ще възнаграждава играчите с уникални и тематични оръжия.

Освен това, шпионската тема не би била пълна без разнообразие от приспособления в стил 007, така че очаквайте да намерите гранати – примамки, мини със сензори за близост и маскировки, които да ви позволят да саботирате съперничещи агенти. 

Също така ще има и тайни проходи, които водят директно във вражеските скривалища, охранителни камери, покрай които тихомълком да се промъквате, и автоматизирани оръдейни кули за унищожаване.

В допълнение Top Secret представя нова система за трезори. Достъпа до тях ще се осъществява чрез намирането на специални пропуски, но понастоящем не е известно какви препятствия трябва да преодолеете, за да ги вземете.

Стелт механики също ще бъдат въведени в играта. Подобна на Hitman, маскировъчната система е част от този сезон, както и в това, че може да се пропълзите на вражеска територия скрити в картонени кашони. Специално тази механика доста напомня за класическото инфилтриране в Metal Gear Solid. 

Разбира се, извличането на информация е важна част от работата на шпионина, така че ще можете да събирате вражеска информация от повалените врагове. Това разузнаване ще осигури временно разкриване на определени места.

Chapter 2 – Season 2 Battle Pass

И не на последно място, трейлъра дава малко повече подробности за Battle Pass и какво отключва в Top Secret. 

Като начало, Battle Pass отключва тайна база и набор от агенти, включително Meowscles, Midas, Maya и TNTina. Изпълнението на мисии ще отключи разнообразни варианти на скинове за тези агенти – Ghost или Shadow,  така че можете да персонализирате външния си вид с тъмни или светли цветове. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари