11 bit Studios анонсираха датата на излизане на третото голямо DLC за Frostpunk. On The Edge, както е неговото име, ще се появи първо за персонални компютри на 20 август. Събитията в него се случват след Голямата буря, като ще се отправите към все още непозната част от замръзналата територия в опит да продължите своето оцеляване.

В On The Edge, вие ще сте натоварени с мисията да организирате нова мисия и верига за доставка към Нови Лондон. Запасите отново са от изключително значение, особено, вземайки предвид това, че няма животни, които може да хванете в близост до мисията.

Заедно с новата карта и структури, които трябва да строите, вие ще се изправите и пред нови предизвикателства, които ще ви принудят да се адаптирате или да загубите битката си за оцеляване. Ще получите и нова механика, с която събирате и разделяте хората, както нови механики за дипломация и развитие на икономиката, но 11 bit не уточняват как.

„Докато предишния експанжън за Frostpunk, The Last Autumn, служи като предистория, On The Edge, започва оттам, откъдето основната игра свършва. Бурята е разкрила армейски склад, построен във времето преди евакуацията. Изпратена е изследователска група, която да построи мисия там и установи верига за доставки. Време е да направите поредната стъпка от дългия път по изграждане на ново на надеждата и повеждане на човечеството към оцеляване. Но светът на Frostpunk е изпълнен все още от противоречия: доверие или скептицизъм, независимост или доминация, съюз или разделение. Въпросът е кой път вие ще изберете?“, гласи анонса на експанжъна.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари