Gamescom 2017: Ново видео към Wolfenstein II: The New Colossus

0
194

Когато бъде анонсирано продължение на дадена игра, един от първите логични въпроси за него е кой ще участва от първата част на играта. Неминуемо този въпрос си задават и мнозина, играли Wolfenstein: The New Order. Bethesda и MachineGames публикуваха видео интервю от Gamescom, в което обръщат внимание именно на това: кой ще видим отново и кой не.

Wolfenstein II: The New Colossus ще предложи нова среща с немската съпротивителна група Kreisau Circle. Почти всички се завръщат тук, заедно с прелестната Аня, която носи в себе си неродените близанци на БиДжей. Самият той ще има нужда от доста поддръжници, за да може да освободи Америка от нацистите. Тук е и лидерът на Black Revolutionary Front Грейс, както Хортън, както винаги недоверчив към властта.

Но къде без достоен враг. Фрау Енгел, все още помнеща какво ѝ причини нашият герой, идва, за да раздаде правосъдие. Загубила своя партньор, тя не смята и да отстъпи и сантиметър и да унищожи БиДжей. В New Colossus, тя вече е генерал и си има свое собствено летящо чудовище с очрователното име Terror-Bully.

Wolfenstein II: The New Colossus излиза на 27.10.2017 за PC, PS4 и Xbox One.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари