Gearbox работят над още една Brothers in Arms

1
12

По време на изложението Е3 2011 Gearbox Software анонсираха нова игра от серията Brothers in Arms, носеща подзаглавието Furious 4. Но шутърът далеч не беше това, което феновете на серията очакваха. Вместо реалистична военна драма, посетителите на Е3 видяха своеобразен клонинг на филма „Гадните копилита” на Куентин Тарантино.

В дебютният трейлър четирима расови бойци със странен вид смазваха от бой нацистите, използвайки възможно най-бруталните способи. Ние бяхме доста щастливи от метаморфозата на серията, но мнозина се разстроиха и отидоха да плачат тихо в ъгъла.

От дълбоката драма се зае да ги изкарва самият ръководител на Gearbox Software Ренди Питчфорд. По време на изложението PAX той съобщи, че студиото работи над още една игра от серията Brothers in Arms.

За разлика от Furious 4 тя ще следва плътно каноните на предишните части и ще продължи да разказва за сержанта Матю Бейкър и неговите другари по оръжие. И с това новината приключва – остава ни само да чакаме информация от Gearbox. Brothers in Arms: Furious 4 излиза през следващата година за PlayStation 3, Xbox 360 и РС.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Brothers in Arms е сериозна поредица и не бива Gearbox да се излагат с пускането на подобна тийнейджърска игрица!