God’s Trigger – когато религията срещне шутъра

0
165

God’s Trigger на студио One More Level се опитва да завърти хита Hotline Miami в коренно различен контекст. Тук идеята е малко по… култова. Това я превръща в идеалния продължител на любимите шутъри от този жанр. Сюжетът е прост – демон и ангел трябва да убият много хора, за да спрат Армагедона.

В God’s Trigger вие приемате ролята на ангела Хари, който е изгонен от Рая, и демона Джуди, наказана да живее на земята. Те трябва да се съюзят, за да надвият четиримата конници на апокалипсиса. Нужно е да ги търсите на различни места – барове, складове и други сгради, и да ги надвиете. Нивата са огромни, предлагащи различни пътища за всяване на хаос. Може би искате да сте потайни и да екзекутирате противниците незабелязано. Или може би желаете да посичате враговете, да им прерязвате гърлата и да чакате тълпата да ви се нахвърли. Тук обаче грешката е непростима. Само един куршум или нож може да ви убие. И тази слабост ви преследва с прогреса на играта, въпреки допълнителните подобрения. Така че е важно да си изградите хитра техника на игра.

Заедно със соло кампанията има и режим за двама играчи. Именно той се е харесал най-много на критиците. В сингъл-плеъра можете да се прехвърляте между героите, когато искате. Техните способности обаче са създадени, за да се съчетават перфектно. Можете например да издигнете огнена стена и да стреляте през нея, създавайки експлозиви, елиминиращи по няколко противника наведнъж. Комбинациите са безброй.

God’s Trigger вече е достъпна на PlayStation 4, Xbox One и Windows компютри. Ще успеете ли да си проправите път към Рая, стъпвайки по многобройните трупове, които сте оставили?

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за