GTA V продължава да носи печелби на Rockstar

0
252

Четири години след появата си, Grand Theft Auto V продължава да носи печалба за Rockstar и издателя Take-Two. Това стана ясно от доклада за финансовото представяне на компанията за изминалото тримесечие. Още по-любопитно звучи това, че именно изминалото тримесечие е най-добри по отношение на продажби за GTA V и GTA Online. Изпълнителният директор на Take-Two Interactive Строс Зелник подчерта, че вероятна причина за това е излизането на обновлението Gunrunning за GTA Online. Студиото едва ли е очаквало подобни резултати от заглавия, излезли преди толкова време, но с вече 80 млн. продадени копия от играта, вероятно надеждите им тези цифри да се потвърдят и следващата година, остават.

Но разбира се не само GTA беше засегнат в публикуваната информация. Със своите осем милиона продадени копия, NBA2K17 е най-добре продаващото се спортно заглавие, като финансовите успехи на издателя са свързани още и с WWE 2k17, WWE SuperCard и Mafia 3.

В заключение, от Take-Two очакват чудесно представяне и през цялата 2019г., благодарение на втората част на Red Dead Redemption, макар и Зелник да отклони въпроса дали играта ще има и PC версия – нещо, което би увеличило нейните продажби значително.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари