Hell Let Loose влиза в Steam Early Access следващата седмица

0
184

Издателят Team17 и разработчикът Black Matter обявиха датата, на която Hell Let Loose ще влезе в Steam Early Access. Това ще се случи на 06.06.

Играта е военен онлайн FPS шутър, който ще се опита да намери своето място под слънцето, предлагайки епични 50х50 мултиплейърни битки, в които целта ви ще е да завоювате ключови точки на огромна карта. Hell Let Loose определено се отличава с класната си визия, но както и разбираме от описанието на разработчика, това не е единственото достойнство на играта.

„Никога не сте играли Втората световна война по начина, по който трябва да се играе… с громящи танкове, които доминират на бойното поле, критично важни спомагателни редици, които захранват бойното поле, брънка от бойната машина на една колосална въоръжена борба. Hell Let Loose ви поставя в центъра на хаоса на войната, завършено преживяване с изцяло контролирани от играещия превозни средства, динамично развиваща се фронтова линия и критично важен геймплей, фокусиращ се над взводното управление, което е господар тук. Това е симулация на война… не шутър в аркадна арена. Разработен за PC с помощта на Unreal Engine 4, Hell Let Loose представлява реалиситичен мултиплейър от света на Втората световна война, шутър с перспектива от първо лице на открити битки за до 100 играча с пехота, танкове, артилерия и променяща се фронтова линия. В самото си сърце, това е стратегическа мета-игра, която е лесна за заучаване, но трудна за овладяване“, гласи официалния анонс на Hell Let Loose.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари