В началото на миналия месец, Sucker Punch направиха анонса на специалното издание на Ghost of Tsushima заедно с допълнение за играта с името Iki Island. тази седмица имаме важно разяснение за въпросното DLC. Освен ново съдържание, което ще ви отведе към съседния на Тцушима остров, вие ще получите нови скинове, изцяло нова среда и врагове.

В наскоро публикувано интервю в GameSpark, творческият директор на играта Нейт Фокс и арт директорът Джоана Уонг споделят, че с Iki Island (което ще може да играете след старта на Действие второ), играта ще помни всички онези персонажи, с които сте се срещали и това ще повлияе на развитието на основната сюжетна линия и прогреса ви.

Що се отнася до режисьорската версия, която предстои да се появи, Фокс обяснява, че е избрал това име за специалното издание, тъй като по-голямата част от новите неща тук са добавки към базовата игра, както и някои характеристики, съобразени с възможностите, които предлага специално PS5. Променено е и поведението на конете, които да бъдат използвани не просто, като транспортно средство, но и нов начин за подхождане към враговете.

По отношение на Iki, той отбелязва, че допълнението ще се хареса на всички даже и ако се играе след приключване на цялата игра. То ще предложи история, която е отделна от главните куестове, но ще знае къде и кого е посещавал вашият герой.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари