Iron Harvest ще бъде издадена от Deep Silver

0
118

Още един ексклузив за Epic Games Store?

Отдавна не бяхме чували нещо ново от KING Art Games, но тази седмица и това се случи. Създателите на стийм-пънк приключението Iron Harvest си е намерило издател: Deep Silver. Това съобщиха лично създателите на играта на страниците на сайта на играта. Iron Harvest е RTS стратегия и се превърна в истински хит по време на кампанията си в Kickstarter. Играта ви пренася в една алтернативна версия на 20-те години на миналия век. Човечеството е постигнало технологически пробив и е създало движещи се машини, които помагат на хората и живеят в разбирателство с тях. Тъмни сили обаче искат да нарушат хармонията и спокойствието – Саксонската империя, военен и индустриален гигант и Република Русвиет, могъща някога империя, но смазана от войната. Помежду тях се намира мирната Поландия, земеделска страна с мирен и трудолюбив народ, страна, попаднала между два агресивни съседа.

„Над дузина издатели проявиха интерес да публикуват Iron Harvest. Ние говорихме с всеки от тях и влязохме в преговори с някои от тях. В края на краищата, ние сключихме споразумение с издателя, който смятаме, че е идеален за Iron Harvest: Deep Silver“, обясняват KING Art.

„Deep Silver са по-известни, като издатели на сериите Metro, Saint’s Row и Dead Island. Те са доказали също така, че могат да подкрепят излезли от краудфъндинг кампании игри, като Kingdom Come: Deliverance, Wasteland 2 и Pathfinder: Kingmaker“, допълват създателите на играта, отбелязвайки, че те ще запазят творческата си свобода и с новия издател.

Заедно с този анонс, от студиото споделиха, че са на път да въведат в играта две желани от общността на играта функционалности – редактор на карти и поддръжка на моддове, но засега всичко това е в проектна фаза на разработка.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари