Когато преди близо шест години Blackmill Games и M2H публикува финалната версия на Verdun, а по-късно и Tannenberg, мнозина вече знаеха, че това не са просто инди милитаристични шутъри. С течение на времето, двете игри намериха своята неголяма, но вярна армия от последователи, а когато през 2018, създателите на двете игри обявиха тяхното обединение, стана ясно, че те са съвсем сериозни в намеренията си. Това се потвърди наскоро и с анонса на Isonzo, следващата игра, покриваща събитията от Първата световна война. Заглавието изглежда много интересно, като за разлика от другите две игри, които разкриваха големи сцени от театъра на войната, този път, Blackmill са се фокусирали над конкретен регион – Италия и битките в Алпите.

Isonzo ще предложи вертикален комбат геймплей, който се отличава от полетата и окопната война, представена във Verdun и Tannenberg. Blackmill обещават реализъм и автентичност – в оръжията, пейзажите, униформите, самите исторически битки и сцената, на която се развиват те. Едно от новите неща, които ще бъдат представени в Isonzo ще са карти за 50 бойци и изцяло нов режим, който ще носи името Offensive. Тази седмица станаха и подробности за него, които идват от страниците на PSU.

„В новия режим Offensive, единият отбор атакува, докато другия защитава – атакуващите трябва да се справят с няколко дефанзивни линии, за да успеят. Целите варират – от планински фортове и речни мостове до разрушени градове и набързо изградени укрития“, споделя пред медията Джос Хиб, един от основателите и творчески директор на обединението на трите игри – проект, който вече е известен като WW1 Game Series. „С този режим, ние се впускаме даже по-надълбоко в историята, тъй като офанзивите в играта се базират на исторически битки и играчите ще се бият за архитектурни забележителности, като моста Солкан.

Isonzo излиза по-късно тази година за персонални компютри и конзоли.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари