Man of Medan излиза в края на август

0
185

Supermassive Games и Bandai Namco обявиха, че техния следващ проект, хорър играта Man of Medan ще излезе в края на това лято: на 30-ти август. Играта е част от планирана антология на ужаса и ще припомни на геймърите силните страни, с които са известни вече Supermassive с Until Dawn – добре разказаната история, цялостна визия и стройна структура от избори, които влияят пряко на събитията и крайния изход. За разлика от Until Dawn, която беше ексклузив за PlayStation 4, Man of Medan ще излезе и за Xbox One и Windows.

Тези от вас, които поръчат предварително Man of Medan ще получат още през август Curator’s Cut – специално допълнение (което ще е достъпно за всички безплатно, но на една по-късна дата), чрез което ще получите нова перспектива. Отключвано след края на играта Curator’s Cut ще ви даде достъп до алтернативни пътища за решаване на някои от ситуациите, както и до изцяло нови герои, нови сцени и възможности за избор.

„Изданието на куратора е различно от Director’s Cut изданието, тъй като то дава на играещите изцяло нови начини да повлияят на историята и изхода от нея по един пряк начин. Тези, които го играят ще видят и променят връзки и събития от перспективата на герои, които не са можели да контролират при първото преиграване. Това добавя изцяло ново преживяване към начина, по който играещият разбира и си взаимодейства с историята по начин, по който не е правено досега, и ние сме развълнувани, че хората ще могат да го изпитат“, споделя Пит Самюелс, изпълнителен продуцент на The Dark Pictures Anthology.

Играта ви среща с група младежи, тръгнали да се забавляват към потънал кораб от Втората световна война. Но те не предполагат, че макар и потънал, корабът не е съвсем изоставен и нещо мрачно се спотайва на борда му.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари