Metro 2033 Redux е безплатна в Epic Games Store

0
1792

Epic Games просто нямат спирка. Дни след като предоставиха два огромни пакета с игри по комиксите за Батман, сега студиото чрез своя магазин подаряват на всички още една голяма игра, станала любима на много от феновете на пост-апокалиптичния жанр. Metro 2033 Redux ще е безплатна за сваляне в Epic Games Store до трети октомври.

Заглавието е преработена и подобрена версия на оригиналната игра от 2010. Излязла през 2014, Metro 2033 Redux предлага визия и ефекти за следващото конзолно и хардуерно поколение. Играта е изцяло преработена в новата версия на 4A Engine, с чиято помощ е създадена Last Light, втората игра от поредицата. Това включва подобрения в предаването на светлината и разрушенията, геймплея, нови характеристики и звук, потребителски интерфейс и др. Освен Survival и Spartan, в 2033 получавате достъп и до Ranger режима.

Metro 2033 е дело на украинското студио 4A Games, които вземат за основа придобилата почти култов статус едноименна първа книга от сериите на руския писател Дмитрий Глуховски. Тя ви потапя в подземията на разрушената от ядрени атаки Москва, където вече едно цяло поколение израства в мрака и сред опасностите на метрото. Главният герой Артьом и неговите другари се опитват да оцелеят в една изключително мрачна обстановка, в която ужасяващи мутанти дебнат в тъмнината.

Тази година излезе третата и засега последна игра от сериите, Exodus. Заглавието беше прието изключително радушно от всички почитатели на игрите. Играта е финансов успех за издателя, който, както разбрахме наскоро, вече е възложил на 4A Games и Глуховски създаването на четвърта игра от сериите.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари