Microsoft анонсира първия Halo пътуващ лунапарк в САЩ това лято

0
136

Ако сте фенове на многогодишната Halo поредица, имаме добра новина за вас. В САЩ се подготвя лунапаркът Halo: Outpost Discovery, който ще пътува из страната. Ако живеете в Щатите (или планирате да бъдете там това лято), това е още една атракция, която да посетите.

Лунапаркът ще се разполага на терени от около 30 декара площ и ще съдържа развлечения, свързани с емблематичната поредица. Той започва пътуването си в началото на юли в Орландо и ще завърши в началото на септември в Анахайм. За всеки град са предвидени по три дена (почивните дни). Атракциите включват истински Halo пръстен, Вартхог, лазерна арена, стая с пъзели, VR симулации и много други преживявания. Изглежда Halo пръстенът ще бъде голямото зрелище и ще представлява особена прожекция върху полусфера. Ако отивате заради видеоигрите, дизайнерите уверяват, че ще има състезания с електронни спортове. Предвидени са и дейности специално за деца. Цялото зрелище се организира колаборативно с компанията Herschend Live.

Билети можете да си поръчате от официалния сайт на събитието. Има евтини предложения за по 60 долара (за един ден) или цялостен пакет за целите почивни дни. Ще получите и ексклузивни аватари за Xbox профила ви.

Междувременно феновете очакват следващото попълнение в Halo поредицата. То ще се казва Halo Infinite и бе представено за пръв път на Е3 2018 събитието. Освен фактите, че любимият ни герой ще присъства, разработва се и нов Slipspace енджин за заглавието. Microsoft и 343 Industries си мълчат по въпроса. Много вероятно е да разберем повече именно от събитията в лунапарка.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за