8.1 C
София

Modern Warfare 3 ще продаде повече от Black Ops, според Pachter

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Популярният аналитик към Wedbush Michael Pachter предвижда следващата част на Call of Duty серията да продаде повече копия от Black Ops. В интервю за Gamespot Pachter казва, че очакваните продажби за целия живот на Black Ops ще са някъде около 20 милиона. Въпреки, че това звучи като огромно число аналитика предвижда, че Modern Warfare 3 ще го достигне много бързо, след което ще го задмине главоломно.

По данни на Pachter Black Ops има 17 милиона седмични активни уникални акаунта. Голяма част от тях обаче ще се откажат, защото според него Call of Duty: Elite ще бъде провал от грандиозни пропорции и ще накара много фенове да се присъединят към нарастващата популация Battlefield 3 привърженици.

За момента Modern Warfare 3 има само 670 000 предварителни поръчки, а конкурента му Battlefield 3 едва наполовина толкова – 360 хиляди. Това далеч не е сигурна печалба за Call of Duty тъй като BF3 ще се появи със седмица и половина по-рано и ако успее да издържи на очакванията е гарантирано, че ще отнеме много от потребителите очакващи MW3.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ще се появи за PC, Xbox 360, PS3 и Wii на 8 ноември тази година.
Battlefield 3 ще се появи за PC, Xbox 360 и PS3 на 28 октомври.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини