Nintendo на Е3 2019: Кои са следващите хитове за Switch

0
82

Собствениците на Switch конзоли имаха повод за празнуване тази седмица с Nintendo Direct, в който бяха представени чудесни изненади за тях.
Една от тези изненади е потвърждение, че се работи по продължение на The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Все още няма официално име на играта, но пък имаме тийзър. Стана ясно също така, че се подготвя и римейк на Link’s Awakening, като играта ще излезе официално на 20.09. В тази нова версия на играта ще бъде добавен редактор на нива и възможността за създаване на тъмници, с които вие и вашите приятели да се забавлявате. Утре пък излиза Cadence of Hyrule, Zelda приключението в духа на Crypt of the Necrodancer.

  • Друга чудесна новина е добавянето на Banjo-Kazooie към Super Smash Bros Ultimate. Това е първа поява на мечката и птичката от 2005 година и Banjo Pilot за Game Boy Advance. Очаква се през есента към играта да бъдат добавени Banjo-Kazooie и Spiral Mountain, а преди това и герой от Dragon Quest, което ще бъде направено през лятото.
  • Вещера също ще получи достойно място в Switch. Гералт от Ривия ще бъде доставен към конзолата на Nintendo чрез The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, което ще включва всички допълнения, излезли досега за играта.
  • Nintendo потвърди също така и появата през тази година на Luigi’s Mansion 3. Хотелът с призраци изглежда наистина впечатляващо в новото видео към играта, заедно с Гуиджи, последното творение на Е. Гад. Гуиджи е разбира се Луиджи, но направен от слуз. Той може безпроблемно да минава през пукнатини и през врати, но има един голям враг – водата. Освен в сингъл, той може да бъде контролиран и в кооператив.
  • Ето и някои други интересни заглавия, представени по време на Е3 Nintendo Direct: The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics – походова стратегия, базираща се на предстоящите серии на Netflix. Играта се очаква да излезе в края на тази година.
  • Trials of Mana на Square Enix идва за пръв път на Запад, именно благодарение на Switch. Става въпрос за FULL HD римейк на третата игра от сериите. Тя ще излезе в началото на следващата година. Междувременно Nintendo обяви, че The Collection of Mana, колекция от трите оригинални игри от поредицата вече са достъпни в електронния магазин на Nintendo.
  • Злото влиза в Switch с Resident Evil 5 и 6, които пристигат за конзолата тази есен.

Заедно с:

  • Animal Crossing: New Horizons, експанжън пакет за Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, който включва допълнения на основата на X-Men, Fantastic Four и Marvel Knights.
  • Astral Chain на Platinum Games.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за